АКЦИЈЕ

                        Срби народ Христов а не папин!

Стуб Светог Стефана отпочео је са акцијом писања графита,лепљења налепница и плаката,циљ акције је да се грађанима Србије скрене пажња о тамном облаку који се надвио над нашим дуговековно чуваним Светосављем.Полтрони запада,Јуде,Бранковићи...покушавају да Православним Србима који су већ преоптерећени разним проблемима како преживети у овом времену подметну неке ствари нпр католички крст,литургијске новотарије...и тиме их скрену са пута којим су ходили наши свети преци.Стуб Светог Стефана сматра да је доста празих прича и да је време за акцију!
ПАПО ДОБРО НЕ ДОШАО У СРБИЈУ!!!

Ратко Младић Српски херој


Стуб Светог Стефана покренуо акцију  Ратко Младић СРБСКИ ХЕРОЈ .Сведоци смо да је хашки суд направљен искључиво за Србе . Владимир Дворниковић, свети владика Николај Велимировић, Милош Црњански, Јован Дучић и Рудолф Арчибалд Рајс говорили да „Стара дама“ (Европа) никад неће опростити Србима што имају другачије писмо, припадају Византијској култури, имају Крсну Славу и фреске, знају шта је частољубље и правдољубље.
Циљ акције је да се грађанима Србије скрене пажња и покаже да Ратко Младић није злочинац већ херој који је бранио србски народ
РАТКО МЛАДИЋ-СРБСКИ ХЕРОЈ!
 

 


                                                    УКЉУЧИ МОЗАК,ИСКЉУЧИ ТВ!